Aleksandër Stavre Drenova

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Aleksandër Stavre Drenova in 1938

Aleksandër Stavre Drenova (11 April 18721947), best known under his pen name Asdreni, was one of the most well-known Albanian poets.

Quotes[edit]

  • Njeriu me vedi bishë mbet e s'ndrohet, në dëm të tjetrit rron dhe gëzohet.

External links[edit]

Wikipedia
Wikipedia
Wikipedia has an article about:
Wikisource
Wikisource
Wikisource has original works by or about:
Commons
Commons