Róbert Puzsér

From Wikiquote
Jump to navigation Jump to search
Róbert Puzsér in 2019

Róbert Puzsér (born in October 24, 1974) is a Hungarian publicist, anchorman, editor, and social critic.

Quotes from him[edit]

Interviews[edit]

 • Egy kezemen meg tudom számolni, hány alkalmas ember dolgozik ma a médiában. De siralmas a helyzet a színház, a filmgyártás és a képzőművészet területén is. Az egész magyar kultúra mélységes válságban van, a rothadás, ami uralja az országot – kulturálisan, gazdaságilag, politikailag, etikailag és mentálökológiailag – mindent elemésztő. (Idegen test az RTL Klubon - Puzsér Róbert-interjú, hvg.hu, 2012. március 20.)
  • I can count on one of my hands, how many competent people are working in the [Hungarian] media today. But the situation is also woeful in the areas of theatre, film production and fine arts. The whole Hungarian culture is in a deep crisis, the putrescence reigning this country – in a cultural, economic, political, moral and mentalecological sense – consumes everything.
 • Én nem a személyiségemet árulom. Én álláspontokat képviselek. Véleményt mondok. Erről beszéljünk! Ez legyen a téma, ne az én egyéniségem! Az egy váz. Egy keretrendszer. Nem érdemes sem figyelemre, sem rajongásra, sem szeretetre. (Puzsér Róbert: "Én egy őrkutya vagyok" - Szily Nóra interjúja, life.hu, 2012. április 10.)
  • I do not sell out my personality. I represent views. I utter opinions. Let us talk about that! That should be the topic, not my personality! It is only a frame. A framework. Which does not deserve either attention, adoration, or love.
 • Én egy őrkutya vagyok. Egy csahos kutya. A közvélemény előretolt állása. Nekem az a feladatom, hogy jelezzem, ha valami veszélyt érzékelek. Ha valami silány, hitvány, ízléstelen, hazug, álságos, képmutató, szemét, ócska, igénytelen, förtelmes vagy emberhez méltatlan. Világ életemben ezt műveltem, ezt képviseltem. (Puzsér Róbert: "Én egy őrkutya vagyok" - Szily Nóra interjúja, life.hu, 2012. április 10.)
  • I am a police dog. A yapping dog. Detached post of the public opinion. My duty is to give a signal, if I detect something dangerous. If something is crappy, contemptible, tasteless, mendacious, clandestine, hypocritical, mess, duff, homely, abominable or unworthy of human dignity. That has been what I have been doing during my whole life, that has been what I have been representing.

Reklámtörvényszék[edit]

 • Miért gondolja a Burger King, hogy az éhes embereknek imponál a fasizmus? (Reklámtörvényszék #3 - Burger King)
  • Why does the Burger King think that fascism is impressive for hungry people?

External links[edit]

Wikipedia
Wikipedia
Wikipedia has an article about: